Ajándékozz táncot Karácsonyra!

Ha szeretnétek egy számotokra kedves nőt élménnyel vagy táncos tárggyal meglepni az ünnepben, segítünk. Vannak ötleteink a legkitartóbb, leghűségesebb táncosainknak is és vannak olyan termékeink is, amiket azoknak ajánlunk, akik most próbálják ki magukat először a tahiti tánc világában. A teljes felhozatalt megtaláljátok a  Shopban. Ebben a posztban néhány kedvencünket emeljük ki közülük. 

Tahiti Tánc workshop élő dobokkal január 13-án

Ez az esemény igazi energiabomba, ami feltölt a borús januári napokban! Párosjeggyel is készültünk, hogyha ketten szeretnétek jönni, vagy egy barátnőt közös élménnyel terveztek meglepni. 

Tahiti Iti – Havibérlet

Ezt azoknak ajánljuk, akik tudják a szeretett személyről, hogy már beleszeretett a táncba ls leghőbb vágya, hogy rendszeresen járjon táncórákra. Neki nagy örömet tudtok szerezni ezzel a meglepetéssel – és a támogatással, mert néha már csak egy kis szeretet és bátorítás hiányzik az önmagunk iránti elköteleződéshez.

Táncold magad formába! Évkezdő ötnapos online kihívás

Berobbanunk az új évbe egy ötnapos faarapu kihívással! Január 3-7 között 18:00-18:30 között minden este együtt táncolunk és edzünk. Visszatáncoljuk magunkat a bejgli és a szaloncukor előtti formánkba, hogy energikusan, bemelegedve és energikusan álljunk neki a 2024-es évnek. Ha az időpont nem megfelelő, az edzéseket felvételről is megcsinálhatod. A lényeg: kitartás, rendszeresség és közös összefogás. 

A januári Iti havibérletnek, illetve az őszi Tahiti Nui és Moorea féléves bérleteknek része az online kihívás. Ha nincs bérleted, itt tudsz jegyet váltani a kihívásra magadnak, vagy ajándékba:

Tahiti Tánc Online Alapozó Csomag

Ez a termékünk azoknak szól, akik szeretnének megismerkedni a tahiti tánc alapjaival, de nincs módjuk eljutni a rendszeres óráinkra. Ezzel a csomaggal saját ritmusban tudnak a tánccal haladni. Tökéletes bevezetés újonnan érkezőknek!

Tahiti Nui féléves bérlet a tavaszi félévre

Ez a bérlet a legexkluzívabb ajánlatunk, elkötelezettségről és hatalmas szeretetről árulkodik az ajándékozótól a megajándékozott felé, és a megajándékozott táncostól a saját fejlődése felé is. Fél év (februártól júniusig) hosszú idő és ezalatt hatalmasat lehet fejlődni a táncban, az önszeretetben és a női kivirágzásban. Főleg, ha van valaki a háttérben, aki ezt támogatja. 

Tahiti Nui féléves bérlet teljes hozzáféréssel a tavaszi félévre

Ajándékozz táncot a számodra kedveseknek, hogy lásd őket télen is virágozni! #atáncalegjobbajándék