Ősztől tánc! – Dance classes (re)starting from September

Drága Lányok! Szeptembertől újra indulnak a tahiti tánc tanfolyamok! A kezdő tanfolyam időpontja: hétfő este 18.oo-19.3o. A helyszin Budavári Művelődési Ház (Bem rakpart 6). Az első alkalom szeptember 5-én lesz. A haladó órák csütörtök este 19.3o-21-ig lesznek ugyanott. A tanfolyam, amit tavaly novemberben kezdtünk nagyon sikeres volt, a lányokkal igazi összetartó közösséget alakitottunk ki. Az ő véleményeiket itt olvashatjátok.
Irjatok nekem, ha szeretnétek táncolni és megosztom Veletek a további részleteket is.

Dear Ladies! Tahitian Dance classes are coming from September! The beginner classes will be on Mondays 18.00-19.30, the first class is 5 September. The venue is Budavári Művelődési Ház (Bem rakpart 6, near Chainbridge on Buda side). Intermediate classes are at the same venue Thursday nights, 19.30-21.00. If you need further info, feel free to contact me. Hope to see you there!

A táncosok ajánlásaiból:

“Nagyon ajanlom, Csajok! Jo buli, jo csapat, szuper oktato, zsenialis mozgasforma 🙂

“Kedveseim, sokszor ajánlok, osztok meg oldalakat, programokat, a legtöbb olyan, amire én vágyom, és végül nem történik semmi, mert elsodor az idő a tennivalók. Most egy olyan lehetőségre hívom fel a figyelmeteket, amit kipróbáltam, és végre tapasztalatok alapján tudom mondani, ezt ne hagyja ki senki, aki nőnemű. Olyan sok impulzus jön a világból, hogy lehetsz szép, boldog, mi mindent kell azért tenned, hogy legyél 180 cm magas, 34-es konfekciómérettel. Itt nem számít, nem számít, hogy kicsi vagy, vagy magas, husi vagy ropi, tinédzser vagy szépkorú.
Ha ide elmész, ha kipróbálod a Tahiti táncot, rájössz, hogy te szép vagy, erős vagy, önbizalmad lesz, és bármilyen nehezen megy, ügyetlen vagy, Teodóra Végh akkor is azt mondja, „sokkal szebb”. Amit én tudok mondani, kb ¾ év alatt megerősödtek a hátizmaim, észre sem vettem, hogy figyelek a tartásomra, szívesen húzom ki magam, büszke vagyok arra, amilyennek a Teremtő formált. Nem voltam a legszorgalmasabb nebuló, de néha bizony még itthon is gyakoroltam, mert hiányzott, vágytam rá. Teljesen elmúlt a hátfájásom, bár ehelyett mindig fáj valahol máshol, de tudom ott is van izom, és előbb utóbb látszani fog. Szóval menjetek Tahiti táncra, heti egyszer legalább, most indul újra kezdő csoport, szavakkal leírhatatlan az a harmónia, és az a közösség, ahol egymásra fogtok találni.”

“Az én ajánlásom: aki nem szereti szexinek érezni magát az NE JÖJJÖN!”

“Legjobb döntéseim egyike volt, h elkezdtem ide járni. Nagyon sokat kaptam, önbizalmat, vidámságot, kedves, értékes lányokat, akikkel nagyon jól érzem magam. És hát egy olyan tanárt, aki elsőkézből adja át ennek a táncnak, ennek a kultúrának a tudását és szellemiségét, azokat az érzéseket, azt a világot, amit eddig nem ismertem.”