Boldog Új Táncos Évet Nekünk! – Happy New Dance Year

A 2016-os évet hatalmas örömmel és sikerrel zártuk a Tahiti Tánc csapattal. Jelenleg 29 rendszeres látogatója van az óráknak, amik heti 1-ről heti 3-ra bővültek már idén, a 2015 őszén kezdett csapat mellé idén két új csoport is verbúválódott.

Nyár elején volt az első fellépésünk a Budavári Művelődési Ház Jubileumi Rendezvényén, és ezt követően egyre bővülő repertoárral, egyre több eseményen megjelenhettünk, mig az év végére megszerveztük az első saját előadásunkat!

Idei fellépéseink:

Június 16 – Budavári Művelődési Ház Jubileumi Fesztivál (Bp, 1. kerület)

Tahiti Tánc 2016 június

Tahiti Tánc 2016 június

Augusztus 27 – Szépvölgyi Orsi és Molnár Péter esküvője (Westernfalu, Tordas)

Tahiti Tánc 2016 augusztus

Tahiti Tánc 2016 augusztus

Október 10 – Coming Out Day (CEU Középeurópai Egyetem)

Tahiti Tánc 2016 október

Tahiti Tánc 2016 október

November 4 – A Hospice Világnapja (Allée Bevásárlóközpont)

Tahiti Tánc 2016 november

Tahiti Tánc 2016 november

December 15 – Tahiti Tánc karácsony (Budavári Művelődési Ház)

Tahiti Tánc Karácsony 2016

Tahiti Tánc Karácsony 2016

 

A nyár kedvezett a táncolásnak, többször szerveztünk a Margitszigeten táncos pikniket, és az everness fesztiválon is minden nap tahithattam a gyönyörű napsütésben a Balatonparton.

Idei workshopok:

Május 8 – Harmatpont Központ

Június 29-Július 2 – Everness Fesztivál

Szeptember 16-17 – Everness Indián Nyár

Nyáron 3 lánybúcsú hangulatát tették még izgalmasabbá az újonnan tanult tánclépések és a trópusi hangulat, na meg a leendő ara megjelenése a barátnők előtt kókuszmelltartóban 😀

Igyekeztem összeszámolni, és úgy néz ki, a workshopokon, táncos piknikeken, fellépés előtti gyakorláson, lánybúcsúkon és magánórákon kivül idén 68 táncórát tartottam, Lien 7-et. Nem csoda, hogy fejlődünk mi is, ti is 😉 !

A hála és öröm a legerősebb bennem, ha arra gondolok honnan indultunk alig több, mint egy éve, és hol tartunk most. Hálás vagyok érte, hogy rátaláltam erre a táncra 9 éve, hogy farag és erősit és nevel. Hogy találhattam benne valami olyat, amiért szivből, szenvedélyesen tudok dolgozni. Hálás vagyok a kalandokért, amiket átélhettem általa és a közösségért, amit épitünk. Köszönök minden segitséget, ahhoz, hogy létezhetünk: tanitást, bátoritást, weboldalt, logót, termet, hangositást, zenét, dobolást, gyakorlást, odaszánást, lelkesedést – lelkesitést.

Nagyon Boldog Új Évet Nekünk, és aki szeretné ezt nyomban tánccal és dobbal megünnepelni, azt szeretettel várjuk az évnyitó workshopra a Budavári Művelődési Házba január 8-án vasárnap 10 órától. További információt itt találtok, vagy keressetek meg a [email protected]

IA ORA NA I TE MATAHITI API 😉