Szeptembertől elindultak újra a tánctanfolyamok!

Kedves Táncosok!

Mi már alig vártuk, hogy újrakezdődjenek a tanfolyamok, és a nyári szünetben dolgozunk rajta, hogy minél többet táncolhassunk! A táblázatban találjátok az őszi órarendet:

 

Szeptembertől két kezdő csoport indult: hétfőn és kedden este. A haladó órák változatlanul csütörtökönként vannak. Ezeken a csoportos órákon technikát és koreográfiát is tanulunk.

Újdonság a tavalyi évhez képest a csütörtöki “tahiti workout”, amely egy 60 perces alkalmat takar, ahol kizárólag a tahiti tánc alapmozdulatait gyakoroljuk. Ez jó lehetőség a technikátok tökéletesítésére, az állóképességetek fejlesztésére, valamint az újonnan csatlakozóknak is alkalmat ad a gyors felzárkózáshoz, és a mozdulatok aprólékos elemzéséhez is. Erre az órára az év folyamán bármikor várunk kezdőket, haladókat, újrakezdőket is.

Ezen a jelentkezési lapon tudjátok bejelölni, melyik csoportba szeretnétek jönni. Kérjük, ezt tegyétek is meg, hogy tudjunk tervezni a létszámmal!

A 10 alkalmas bérlet elsősorban azoknak előnyös, akik hetente egyszer, egy választott csoportba terveznek járni. Nekik a workout órák ezen felül alkalmanként fizetendők (1500Ft).

Havi korlátlan bérlettel bármelyik típusú órára jöhettek bármikor, tehát a koreográfiás csoportórákra, és a workout-ra is.

ÁRAK:

Korlátlan havi bérlet: 18.000 Ft. Diákoknak 10000Ft.

10 alkalmas bérlet: 24.000 Ft / elővételben 22.000 Ft egész évben, ha előző bérleted lejárta előtt megveszed a következő bérletet.

Tahiti Workout: 1.500 Ft / alkalom

Órajegy: 3000 Ft / alkalom, diákoknak 2000Ft / alkalom

 

Szeptembertől vásárolhattok Tahiti Tánc logós pareokat is. A rövid fekete 3.500 Ft, a nagy piros ára 4.500 Ft.

Bármilyen kérdéssel, kéréssel forduljatok hozzánk bátran emailben az [email protected] emailcímen!

Várunk Benneteket szeretettel, számítunk Rátok!

Teodóra, Zsuzsó és Szilvi