Én a tahiti táncban találtam meg azt a nőiességet, lendületet, életörömöt, amire mindig is vágytam.

Már sok táncot végig próbáltam: néptáncoltam, társastáncot tanultam és rúdtáncoltam is. De egyikben sem találtam, amire igazán szükségem lett volna. Nem mondom, hogy az előbb felsoroltak nem lennének épp oly jók, mint a tahiti tánc. Egyszerűen csak nem „Én” voltak, nem engem jellemeztek. Úgy vélem mindenkinek meg kell találni a saját táncát, a táncot amivel eggyé válhat, a táncot AMIVÉ válhat. Én a tahiti táncban találtam meg azt a nőiességet, lendületet, életörömöt, amire mindig is vágytam. Kihozta belőlem a legjobbat. Ha táncolok, gyönyörűnek és erősnek érzem magam. A ritmikus zene elringat és olyan mintha egy varázslatos helyre röpülnék általa, ahol mindig süt a nap s mindenki boldog.
Minden tahiti táncóra olyan lendületet ad, ami segít átszárnyalni a hetem nehézségeit. Valahogy sokkal könnyebbnek érzem tőle magam.
Szeretek utána elmerengeni és rácsodálkozni a világra. Mert a tahiti tánc nekem nem csupán testi, lelki, hanem szinte már spirituális élményt is ad.
És ezt az élménykavalkádot nem csak a táncnak-zenének köszönhetem, hanem a nagyszerű csapatunknak és Teodórának is. Köszönöm, hogy táncolhatok Veletek!