Nyári óráink

Lassan áttáncolunk a nyárba, június közepétől augusztus végéig tánctermi óráink szünetelnek. Ebben az időszakban a következő lehetőségeitek vannak velünk együtt táncolni: 

Nyári órák a szabadban 

Június 29 és július 27 között szerdán esténként a Városligetben (pontos helyszín) várunk benneteket közös táncolásra. Ezek az órák vegyes szintűek, kezdőket, újrakezdőket, beugrókat is szívesen várunk. A nyári óráinkon nem tanulunk összefüggő koreográfiát, az alapmozdulatokat gyakoroljuk és izgalmas kombókkal fűszerezzük meg őket. Ezek az órák a tahiti workout órákhoz hasonlítanak a legjobban. 

FB esemény

Tízalkalmas élő bérlet: ligetes és tánctermi órákra is felhasználható

Órajegy

2022 nyári táncrend

Nyári órák: június 27.- július 28.

Augusztusban óráink szünetelnek.

Kedd

Online 18:30-20:00

Szerda

Városliget 18:00-19:30

 

Nyári órák online

Június 28 és július 26 között öt héten keresztül várunk benneteket kedd esténként online óráinkon. Ahogy a szabadtéri órák, ezek a nyári zoom alkalmak sem épülnek egymásra és nyáron nem tanulunk összefüggő koreográfiát. Jelszavak: erősítés, rövid, izgalmas kombók, napsütés, jó zenék. Ha a kedd esti időpont nem alkalmas, akkor sem maradsz le róla: elküldjük az óra felvételét. 

Nyári korlátlan bérlet: érvényes az összes ligetes és online órára június 28-július 31 között. 

Ötalkalmas online bérlet: érvényes az öt online órára június 28-július 26 között.

Ha egy alkalomra szeretnél jönni, írj nekünk emailt és küldjük a belépési adatokat és a fizetési linket. 

Nyári tábor

Az igazán vállalkozó kedvűek velünk tartanak a tahiti bootcamp-en június végén, ahol négy napot a tahiti táncok és dobok bűvöletében töltünk. Ha szeretnél csatlakozni, még van néhány helyünk, várunk szeretettel és sok sok sok tánccal. 

Workshopok

Ha lesz nyáron workshopunk, azokról Facebook oldalunkon, illetve hírlevelünkben értesítünk.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Tahiti Tánc FB oldal

Augusztusban táncóráink szünetelnek. Táncoljatok sokat a szabadban, ha lehet, vízparton, mezitláb. Szeptembertől várunk vissza Benneteket rendszeres tánctermi és online óráinkra. Ha szeretnétek időben értesülni az előjelentkezésekről, iratkozzatok fel hírlevelünkre. Szép nyarat!