Nyári óráink

Június közepétől augusztus végéig tánctermi óráink szünetelnek. Ebben az időszakban a következő lehetőségeitek vannak velünk együtt táncolni:

2022 nyári táncrend

Nyári órák: június 27.- július 28.

Augusztusban óráink szünetelnek.

Kedd

Online 18:30-20:00

Szerda

Városliget 18:00-19:30

Online Csomagok

Tahiti Tánc alapok – online oktatócsomag

Ha még soha nem táncoltál velünk, szeptemberig végezd el ötalkalmasoOnline oktatócsomagunkat saját ritmusban és őszi kezdő tanfolyamainkba magabiztosan vághatsz majd bele! 

Tahiti Tánc workout – haladó online oktatócsomag 

Ha már ismered az alapokat, végezd el felvételről, saját ritmusban nyári ötalkalmas tánc workout csomagunkat, hogy augusztusban is formában maradj és ismerősök legyenek a mozdulatok a szeptemberi kezdésnél. Jelszavak: erősítés, rövid, izgalmas kombók, jó zenék. 

Júliusban nyári órák a szabadban 

Június 29 és július 27 között szerdán esténként a Városligetben (pontos helyszín) várunk benneteket közös táncolásra. Ezek az órák vegyes szintűek, kezdőket, újrakezdőket, beugrókat is szívesen várunk. A nyári óráinkon nem tanulunk összefüggő koreográfiát, az alapmozdulatokat gyakoroljuk és izgalmas kombókkal fűszerezzük meg őket. Ezek az órák a tahiti workout órákhoz hasonlítanak a legjobban. 

FB esemény

Tízalkalmas élő bérlet: ligetes és tánctermi órákra is felhasználható

Órajegy

Workshopok

Augusztus 12-13-án a Barakoo afrikai dobkör táborában fogunk vendégként tánc és dob workshopot tartani. Részletek itt: 11. Barakoo tábor // Afrikai dobok, ének és tánc.

Ha lesz nyáron még workshopunk, azokról Facebook oldalunkon, illetve hírlevelünkben értesítünk.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Tahiti Tánc FB oldal

Szeptembertől várunk vissza Benneteket rendszeres tánctermi és online óráinkra. Ha szeretnétek időben értesülni az előjelentkezésekről, iratkozzatok fel hírlevelünkre. Szép nyarat!