Február 1-től lehet a tánctanfolyamainkhoz csatlakozni

Február 1-jén indul a tahiti tánc iskolában a tavaszi évad. Ilyenkor új táncokba kezdünk minden csoportban és várjuk az újonnan csatlakozókat tanfolyamainkon. Akkor is szívesen látunk, ha teljesen kezdő vagy. Most van itt az alkalom, hogy könnyedén becsatlakozz a tanfolyamokba. 

Ha szeretnéd kipróbálni a tahiti táncot, akár teljesen kezdőként, akár tapasztaltabb táncosként, várunk ingyenes bemutató óráinkra Budapesten és online:

Évadnyitó Tahiti Tánc óra a Máraiban, Budán

Február 1-jén, szerdán 18-19:20. 

Ha beteltek a helyek az órára, a Facebook eseményben és emailben jelezzük: https://www.facebook.com/events/839296017323702

Online bemutató táncóra, zoom

Február 7-én, kedden 18-19:30.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/841914047135889

Ha teljesen kezdő táncos vagy, a szerda esti kezdő tanfolyamunkat ajánljuk 6-7:20-ig a máraiban, illetve a csütörtök reggeli tahiti workoutot 8-9:30-ig a Healing Home-ban. Ha bevállalós vagy, ezen órák bármelyikét párosíthatod a hétfő esti Menj mélyebbre! órával 6-7:20-ig és már kész is a változatos recept a fejlődéshez. (Óráinkról bővebben itt olvashatsz: https://tahititanc.hu/tahiti-tanc-orak/#orak )

Ha online szeretnél tanulni, akkor a kedd esti rendszeres online órák mellett (kedd este 6-7:30, illetve felvételt is küldünk, ha az időpont nem megfelelő) ajánljuk ötalkalmas online alapozó tanfolyamunkat, ami saját ütemben segít pontosítani az alapokat. 

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármi kérdésed van, írj nekünk emailt, vagy kérdezd meg a bemutató órákon. Várunk szeretettel!