tahiti tánc órák

Polinéz ritmusok, törzsi életérzés, örömteli tánc

polinéz ritmusok,
törzsi életérzés,
örömteli tánc

Ha egy támogató női közösségben szeretnél dolgozni az erőnléteden és a nőiességeden, jó helyen jársz.

TAHITI TÁNC ÓRÁK

A tahiti tánc órákon a polinéz szigetvilág életvidám, energikus táncait tanuljuk. A tahiti táncnak alapvetően két formája van. Az otea dinamikus dobszólóra bemutatott, intenzív és gyors tánc. Az aparima során pedig a táncos kecsesen, lassan ringó csípővel és finom kézmozdulatokkal történetet mesél. Ez a két pólus gyönyörűen kiegészíti egymást, általa a táncosok erejüket és nőies eleganciájukat is megmutatják.

Tánciskolánk különlegessége, hogy a Manahiti dobzenekar jóvoltából a táncosok gyakorlását sokszor élő törzsi dobok hangja teszi átütően energikussá.

Órarend

Az órákról részletesen

Kezdő

A kezdő tanfolyam óráin az alapoktól indulunk és gondosan, részletesen átvesszük az alapmozdulatokat. Akkor is gyere bátran, ha nincs táncos előképzettséged. Szorgalommal és kitartással ez a tánc is megtanulható!

középszintű és haladó

A középszintű és haladó tanfolyamokon technikát és koreográfiát is tanulunk. A középszintű tanfolyam táncosai egy éve kezdték a gyakorlást. A haladó vahine szint pedig a legmagasabb (2+ év).

Manahiti

A Manahiti táncosok a fellépőcsoportunk, az ő óráikon közös műhelymunka folyik, fellépésekre készülünk, korábban tanult koreográfiákat gyakorlunk, finomhangolunk. Előképzettséggel, előzetes egyeztetés után lehet bekerülni a csapatba.

Magánórák

Kiscsoportos illetve magánórákra is van lehetőség, ezekről emailben illetve telefonon tudunk egyeztetni. Ilyen esetekben személyre szabjuk a gyakorlást és az árakat is.

Workshop

Rendszeresen tartunk tematikus tánc és dob workshopokat. A workshopokon különféle táncos technikákba, témákba megyünk bele mélyebb szinten, mint a heti rendszeres órákon. A workshop aktualitásokról hírlevelünkből értesülhetsz.

Mi az a Tahiti Workout?

A Tahiti Tánc Workout a tahiti tánc dinamikus és elegáns mozdulatain alapuló egyedi fúziós táncos edzés. Ez a mozgásforma egyszerre erősíti a core izmokat, javítja a tartást, formálja az alakot, lazítja a csípőt és fejleszti az egyensúlyérzéket és a koordinációt. A tradicionális ritmusokkal életre kel a polinéz kultúra bölcsessége és természetközelisége, melyből a tahiti tánc különleges harmóniája gyökerezik. Ősi mozdulatain keresztül kibontja a bennünk rejlő női erőt, eleganciát és játékosságot. A Healing Home-ban óraadó vendégek vagyunk, tehát a regisztrációt és a bérlet- vagy órajegy vásárlást kérjük, hogy az ő internetes felületükön intézzétek: healinghome.booked4.us/public/

Dobos, táncos workshopok:

Fesztiválra – Csapatépítő programra – Lánybúcsúra – Szülinapi partyra

Szalagavatóra, esküvőre is vállaljuk koreográfiák betanítását egyéni megegyezés alapján.

Külföldi mesterek Budapesten a Tahiti Tánc szervezésében:

Tahiti Tánc: Leolani Gallardo workshop hétvége
Polinéz tűztánc, haka: Vaiomaile Falematagia
Poi (flowart): Andres Trevino

 

Hogyan kösd fel csinosan a pareod?

ONLINE ALAPOZÓ ÓRA VIDEO

Ha szeretnéd kipróbálni a táncot várunk egy ingyenes próbaórára vagy kattints a linkre és végezd el az első táncórád otthon. 

Gyakori kérdések

Milyen felszerelésre van szükség egy táncórán?

Köss a derekadra egy nagy kendőt (pareo, sarong), ha van. Ha nincs, rövidnadrág vagy akár szoknya is megfelel. Bármilyen ruha jó, amiben kényelmesen tudsz mozogni. Cipőre nincs szükség, mezítláb táncolunk. Felül sport top, vagy bikini felső ajánlott. Ezen kívül érdemes előkészíteni egy üveg vizet hidratáláshoz és egy kisebb törölközőt.

Mikor és hogyan lehet csatlakozni a táncórákhoz?

Az élő órákhoz érdemes a félévek elején, tehát vagy szeptember vagy február elején csatlakozni, mert ekkor indulnak új csoportok, új koreográfiák. Ha az év többi időszakában szeretnél csatlakozni, akkor javasoljuk, hogy végezd el videoról az alapozó csomagunkat és utána csatlakozz be a kezdő csoportba.

Az online órák tíz hetes turnusokban indulnak és induláskor tudsz csatlakozni.

Kell -e regisztrálni?

A tanfolyamon való helyedet a bérlet megvásárlásával biztosítod, azon felül nem szükséges regisztrálni.

Kell-e oltási igazolvány a táncórákon való részvételhez?

A táncóráinkon való részvételhez oltási igazolvány nem szükséges.

Hogyan lehet bérletet vásárolni?

A honlapunkon keresztül a megfelelő linkre kattintva, illetve az órák előtt a helyszínen készpénzben.

Melyik bérletet válaszd?

Ha hetente minimum kétszer szeretnél táncolni, akár csak élőben, akár csak online, akár vegyesen, akkor a havi korlátlan bérlet a legjobb választás. Ha hetente egyszer szeretnél járni, akkor érdemes a 10 alkalmas bérletet választani.

Mit tartalmaz a havi korlátlan bérlet?

Bármelyik élő és online órán részt vehetsz és az összes online óra felvétele is rendelkezésedre áll (az online anyagok egy zárt FB csoportba kerülnek fel). Ez a bérlet tárgyhónap első napjától az utolsóig érvényes.

Hogy működik a 10 alkalmas tánctermi bérlet?

Válaszd ki a neked megfelelő tanfolyamot és oda várunk minden héten. A csoportok nem átjárhatóak a közösségépítés és a hatékony tanulás érdekében, de ha szeretnél, járhatsz egyszerre több csoportba is. Ennek a bérletnek nincs lejárati ideje.

Hogy működik a 10 alkalmas online bérlet?

Az online tanfolyamok tíz hetes turnusokban indulnak és induláskor tudsz csatlakozni. A bérleted tíz hétig, tíz alkalomra és a tanfolyam összes videó anyagára szól. Várunk minden héten megadott időben a zoom órán és mindig küldjük a videó linkjét is, így felvételről is meg tudod csinálni az órákat. Ha nem tudsz ott lenni a zoomos órán az akkor is egy alkalomnak számít, mivel felvételről visszanézhető (többször is 🙂 ) tehát nem tudsz lemaradni az óráról.

10 alkalmas online bérlettel lehet -e tánctermi órára menni vagy fordítva?

Nem lehet, nincs átjárhatóság a 2 bérlettípus között. Ha alkalmanként mindkét tanfolyam óráin szeretnél részt venni, akkor azt havi korlátlan illetve szezonbérletekkel tudod megtenni.

Hogyan érhetőek el az online órák?

Az óra napján e-mailben küldjük a linket, amivel a zoom-os órához tudsz csatlakozni (ez az adott tanfolyam alatt végig ugyanaz a link). Az órát követő napon pedig küldjük a vimeo linket, ahol az óra felvételét találod.

Bérletek

26.000Ft

Tízalkalmas bérlet

Termi

A termi órára váltott tízalkalmas bérlet a Márai Sándor Művelődési Házban tartott rendszeres óráinkon használható fel. A bérletnek nincs lejárati ideje.

19.000Ft

havi korlátlan bérlet

Tárgyhónap első napjától az utolsóig érvényes. Ezzel a bérlettel bármelyik élő és online órán részt vehettek és az online órák felvételeit is megkapjátok (egy zárt FB csoportban osztjuk meg, 6 hónapig elérhetőek).

 

26.000Ft

Tízalkalmas bérlet

ONLINE

Az online tanfolyamra váltott bérlet tíz másfél órás táncórát (élőben zoomon) és az ezekről készült videofelvételeket tartalmazza.

Magánóra

Kiscsoportos illetve magánórákra is van lehetőség, ezekről e-mailben tudtok érdeklődni. Ilyen esetekben személyre szabjuk a gyakorlást és az árakat is.

Tahiti tánc alapok
online oktatócsomag

9 700FT

5X90 perc tanóra felvételről

Részletesen elmagyarázzuk az alapmozdulatokat és be is gyakoroljuk őket. Az órákat bemelegítéssel kezdjük és levezető nyújtással zárjuk. Az alapmozdulatok mellett állóképességet és tartást javító gyakorlatokkal segítjük, hogy elsajátítsd ezt a mozgásformát.

4X4 perc mini video dobszólóra

Ezek a felvételek segítenek az alapmozdulatok napi gyakorlásában és az alapritmusok megismerésében.

1 mini koreográfia

Ez az egyperces otea (dobszóló koreográfia) az öt alkalom teljes tananyagára épül.

Tanácsadás

Várunk tőled egy videófelvételt a tanfolyam elvégzése után a koreográfiáról. Erről írásban visszajelzést küldünk, hogy tudd, mik az erősségeid és mire érdemes jobban figyelned.

Továbbtanulási lehetőség

Az alaptanfolyam elvégzése után lehetőséged van bekapcsolódni a tanfolyamainkra.