Táncosok és Dobosok

polinéz ritmusok, kirobbanó erő, örömteli tánc

polinéz ritmusok,
kirobbanó erő,
örömteli tánc

Manahiti Táncosok és Dobosok

Manahiti tahiti nyelven azt jelenti: Az erő forrása. Mikor színpadra lépünk, ezt az ősi erőt sugározzuk a közönségünk felé.

Az élő dobok átütő, ősi ereje hat a mai emberre is. Előadásainkon együtt dobbanunk a közönséggel és élettel töltjük meg a színpadot. A tahiti tánc ősi történetmesélő műfaj. A táncainkban megelevenedő történetek túlmutatnak időn, kultúrákon és egyetemes, örök értékeket közvetítenek.

Milyen alkalomra ajánljuk?

fesztiválok, céges rendezvények, csapatépítők, jótékonysági rendezvények, esküvők, születésnapok, családi ünnepek

Ha rendezvényeden szeretnél trópusi hangulatot és törzsi ritmusokat, keress minket bátran! Programunkat és árajánlatunkat az alkalomhoz alakítjuk.
Kultúrális bemutatót, polinéz kultúrával kapcsolatos ismeretterjesztő előadásokat is örömmel vállalunk.

Aktuális nyilvános fellépéseinkről hírlevelünkben, illetve a Manahiti Dancers and Drummers Facebook oldalán adunk hírt.

Előadások

Úton

A békekötés

A természet éneke

Születés

Újjászületés

Kapcsolat

“A Tahiti Tánc az Velencei-tavi Ütős Fesztivál évek óta kiemelkedő szakmai színvonalú, közösségépítő program eleme. Az évek során,- építve a látogatói igényekre- egyre nagyobb teret kap rendezvényünkön az a hiánypótló, különös atmoszférájú együttlét amit a tahiti táncosoknak köszönhetünk. Magával ragadó előadásmód, különös hangzás és mozgásvilág, évről-évre megújuló tartalom zene és tánc ölelésében. A csapat közvetlensége, nyitottsága, rugalmassága baráti viszonnyá szelídítette az együttműködést, így mára a háromnapos rendezvény állandó meghívott előadói a tahiti táncosok. Az erős közösségi attitűd lehetővé teszi azt a felszabadult együttlétet, amiből kortól függetlenül, gátlásoktól mentesen, a legnagyobb örömmel tudnak meríteni a fesztivál látogatói. Ez pedig nem más, mint rendezvényünk egyik célkitűzése. KÖSZÖNJÜK! Visszavárunk Titeket!” 

Pethes Adrienn, Az Ütősfesztivál főszervezője.

Végh Teodóra +36 30 445 8121 e-mail: [email protected]