Lágyság – Workshop a nőiségről a tánc tükrében

Április 15 szombat 10:00-12:00, Márai Sándor Művelődési Ház

Ez a workshop egy 3 részes sorozat második alkalma.

  1. Február 18 – Női erő
  2. Április 15 – Lágyság
  3. Június 10 – Szenvedély

Ha nem vettél részt az első alkalmon, akkor is gyere bátran. A workshopok kiegészítik egymást, de nem egymásra épülnek. 

A nőnek ezer arca van és mivel mi nők vagyunk, ez ránk is igaz. Sőt, mi több, az még színesebbé teszi a képet, hogy arcaink, mint minden a világban, folyamatosan változnak.

Ebben a két órában a nőiség felfedezésére indulunk a tánc segítségével és a női erő megtalálására fogunk fókuszálni. Minden pillanatban van lehetőségünk valami újat tapasztalni magunkból, női lényünk újabb és újabb mozaikjait feltérképezni, megélni és beépíteni a mindennapjainkba. A zene, a tánc és a társak, vagyis a női közösség lesznek segítségünkre ebben a felfedezésben ezen a délelőttön.

Ez a workshop egy 3 részes sorozat első alkalma. A további alkalmak és témák előre láthatólag a következők lesznek: április 15 – Lágyság, június 10 – Szenvedély. 

Mit hozz magaddal?

Kényelmes ruhát és ha van, egy kendőt. Az elvárásaidat, a gátlásaidat és a saját korlátaidat nyugodtan otthon hagyhatod, azokra nem lesz szükség 🙂

A workshop vezetője Angyal Szilvia, vezető tánctanár a Tahiti Tánc iskolában. 

Részvételi díj 9000 Ft.

A Tahiti Tánc iskola Tahiti Nui és Tahiti Iti bérletesei 50%-os áron vehetnek részt a workshopon (kérjük e-mailben jelentkezzetek).

Minden hónapban egyszer tartunk tematikus workshopokat, szombaton délelőtt 10-12 között. Tervezett alkalmaink a tavaszi félévben: 

  • Február 18
  • Március 18
  • Április 15
  • Május 13
  • Június 10