Tahiti Bootcamp – Nyári Tábor

NÉGY NAP A NYÁRBAN A TAHITI TÁNCOK ÉS RITMUSOK JEGYÉBEN.

Idén már hatodik alkalommal rendezzük meg táncos és dobos táborunkat! Újra a jól bevált fácánkerti Retreat Factory izgalmas épületeit fogjuk tánccal és ritmussal megtölteni.

Árak

Szobában, ággyal: 95.000Ft
Sátorban/dormitory-ban: 85.000Ft

A táborban 16 férőhely van ággyal, szobában. Ezeket a jelentkezés sorrendjében adjuk ki. Ha elfogytak az ágyak és már csak sátras lehetőség lesz, jelezzük. A ‘dormitory’ 8 főnek alkalmas, azt is a jelentkezés sorrendjében adjuk ki.
A részvételi díj tartalmazza a szállást, napi két hideg és egy meleg étkezést csütörtök vacsorától vasárnap ebédig, a táncos, dobos és reggeli torna programokat.

A jelentkezés 50%-os előleg befizetésével válik véglegessé, amit az alábbi linken keresztül tudtok megtenni:

A fennmaradó összeg rendezésére a helyszínen érkezésig lesz lehetőség.

Visszajelzések a tavalyi táborunkról

“Nekem a feltöltődést adta. Kiszakadást a napi világomból, elvonulást egy olyan térbe ahol van teremtő erő, közösségi energia, lélek és lelkek tánca, van játék és mégis komolyan vesszük, van tisztelet, megtartó erő, humor, öröm, gondoskodás, színek, ritmusok, ki lehet próbálni új dolgokat, kibontakoznak emberek és van egy nagyon jó dinamikája, lüktetése az egésznek, amire rá lehet csatlakozni. És nincs benne városi zaj, hülyeség, leszívó dolgok, hanem színtiszta töltés, testnek, léleknek, energatikának egyaránt.”

“Minden évben rengeteget ad. Az elvonulást, kiszakadást önmagában is élvezném ilyen fantasztikus emberek között, a tánc igazán „csak” plusz 🙂 Szeretem, hogy sok idő van a programok között, van idő mély beszélgetésekre, ezek által is megesőrödve jövök el a táborból. Szeretem az izomlázat, a koreot, a színeket, a zenéket, az ételeket, az esti programokat.”

“Teljes kikapcsolódást és feltöltődést adott. A társaság fantasztikus volt és minden program, a koreo pedig egy külön élvezet volt. Felejthetetlen közösségi élményt ad mindig, hihetetlen, hogy ennyi ember együtt, és minden olyan olajozottan működik és csak emeljük egymás rezgését folyamatosan. Külön öröm volt minden vendég. A koreo megtanulásának menete, folyamata is annyira jól volt felépítve ismét. A koreo témája már önmagában jó kiindulópont volt, és az első elkeseredés után, akkor amikor úgy éltem meg, hogy nem megy, délutánra a szemléletváltással összeért és olyan szépnek éreztem magam végig ahogy táncoltuk.”