Nőnek lenni – Workshop a nőiségről a tánc tükrében

Október 22 szombat 10:00-12:00, Márai Sándor Művelődési Ház

A nőnek ezer arca van és mivel mi nők vagyunk, ez ránk is igaz. Sőt, mi több, az még színesebbé teszi a képet, hogy ezen arcaink sem fixek, hanem, mint minden a világban, ez is folyamatosan változik.

Ebben a két órában a nőiség felfedezésére indulunk a tahiti tánc, azon belül is a lírikus aparima segítségével. Minden pillanatban van lehetőségünk valami újat tapasztalni magunkból, női lényünk újabb és újabb mozaikjait feltérképezni, megélni és beépíteni a mindennapjainkba. A zene, a tánc és a társak, vagyis a női közösség lesznek segítségünkre ebben a felfedezésben ezen a délelőttön.

Mit hozz magaddal?

Kényelmes ruhát és ha van, egy kendőt. Az elvárásaidat, a gátlásaidat és a saját korlátaidat nyugodtan otthon hagyhatod, azokra nem lesz szükség

A workshopot tartja: Angyal Szilvia, vezető tánctanár a Tahiti Tánc iskolában. 

Részvételi díj: 9000 Ft.

A Tahiti Tánc iskola Tahiti Nui bérletesei 50%-os áron vehetnek részt a workshopon (kérjük e-mailben jelentkezzetek).

Minden hónapban egyszer tartunk tematikus workshopokat, szombaton délelőtt 10-12 között. Tervezett alkalmaink az őszi félévben: 

Szeptember 24

Október 22

November 19

December 10

Január 21

Bár a workshop keretében elsősorban nem koreográfiát fogtok tanulni, hanem mozdulatokkal és a figyelemmel dolgoztok, ráhangolódásképp érdemes megnézni Szilvi gyönyörű koreográfiáját Vaiteani zenéjére.

Silver Ocean oktatóvideo 2022.mp4 from Tahiti Tánc on Vimeo.