Tahiti Tánc és dobos nyári tábor

NÉGY NAP A NYÁRBAN A TAHITI TÁNCOK ÉS RITMUSOK JEGYÉBEN.

Idén ötödik alkalommal rendezzük meg táncos és dobos táborunkat.

Helyszín: Újra a nagyon jól bevált fácánkerti Retreat Factory izgalmas épületeit fogjuk tánccal és ritmussal megtölteni.

Árak:

  1. EARLY BIRD (április 30-ig)
    Szobában, ággyal: 72.000Ft
    Sátorban/dormitory-ban: 64.000Ft
  2. TELJES ÁR (április 30. után)
    Szobában, ággyal: 81.000Ft
    Sátorban/dormitory-ban: 72.000Ft

A táborban tizenhat férőhely van ággyal, szobában. Ezeket a jelentkezés sorrendjében adjuk majd ki, ha elfogytak az ágyak és már csak sátras lehetőség lesz, jelezzük. A ‘dormitory’ 8 főnek alkalmas, azt is a jelentkezés sorrendjében adjuk ki.

A részvételi díj tartalmazza a szállást, napi két hideg és egy meleg étkezést csütörtök vacsorától vasárnap ebédig, a táncos, dobos és reggeli torna programokat. A jelentkezés 50%-os előleg befizetésével válik véglegessé, amit az alábbi linkekre kattintva tudtok megtenni:

 

Nyári tábor sátor/dormitory 50%-os előleg

A fennmaradó összeg rendezésére is használhatjátok ezeket a linkeket illetve a helyszínen is lesz rá lehetőség.

Visszajelzés a tavalyi táborunkról:
Volt szerencsém sok egyéb tánctáborban részt venni, de ez volt eddig a legszuperebb mind közül. Elsőre a helyszín már ámulatba is ejt a maga rusztikus és misztikus megjelenésével és a távolból hallatszó dobszóló erőteljes dübögése már hevesebb szívdobogásra ösztönöz. Remek hangulat, feltétel nélküli szeretet vett körül minden egyes nap és egy olyan koreográfiát tanulhattam, amiről nem is gondoltam, hogy egyáltalán sikerülhet. Nagyon tetszett, hogy a táncteremben 4 iranyból is kaptam segítséget ha elakadtam és nem kellett ágaskodni, ha látni szerettem volna az oktatót. És hát az oktatók, az az összhang és alázat ami köztetek van az varázslatos. Ezt is tanitanotok kellene, hogy „Hogyan fogadjuk el és támogassuk a másikat, akkor is, ha más a véleménye mint a miénk.” címen!
Hálásan köszönöm, hogy részese lehettem ennek a csodának. Már most felírhattok a következő táborra. Horváth Zsuzsa