Tánc az óceánnal – Öt napos tahiti tánc és szörf tábor Portugáliában, női körben

Costa Da Caparica, Portugália, november 8 (szerda) – 12 (vasárnap)

Óceánra néző luxus apartmanban ébredhetünk négy napon át, reggel szörfözünk egyet a habokban és egész nap le se kell venni a tekintetünket a végtelen víztükörről. Esténként együtt táncolunk, jógázunk és relaxálunk majd a gyönyörű naplementében.
Horváth Eszter és én a Csendes-óceán világába repítünk benneteket, családias polinéz hangulatot varázsolva. Lendületes, összetartó női csapatban élvezzük az óceán pezsdítő közelségét a vízben és a parton egyaránt.
Costa da Caparica rengeteg lehetőséget rejteget változatos éttermeivel, óceánparti sétányával, és hangulatos parkjával. Lisszabonba alig egy óra alatt könnyen be lehet jutni, így aki szeretné, még vasárnap az esti hazaindulás előtt felfedezheti magának a gyönyörű portugál fővárost.

Az elvonulás teljes ára: 550 Euro. Az ár tartalmazza:

  • a szállást reggelivel,
  • 3 nap szörf oktatást teljes felszereléssel helyi oktatókkal (opcionális),
  • a tahiti tánc oktatást Teodórával,
  • a jóga, relaxációs, csikung órákat Eszterrel.

Nem tartalmazza a repülőjegyet, a transzfereket, valamint az utasbiztosítást. Ezek intézésében szívesen segítünk!

A táborra még két szabad helyünk van. Jelentkezés és további információ Eszternél:
[email protected], 06709085111

A tábort vezetik

Végh Teodóra – a tahiti tánc iskola és a Manahiti Tánccsoport alapítója és vezetője.

Horváth Eszter – jóga, csikung, relaxáció
Eszter több, mint 15 éve szörfözik, 10 éve tanít csikungot és emellett jógaoktató is. Portugáliában nagy segítségünkre lesz a helyismerete (jelenleg ott él) és táborokat több kontinensen is vezetett már.

Minket a Csendes óceán lágy, női minősége iránt érzett mély szeretet hozott össze: mindkettőnket rabul ejtett a polinéz szigetvilág hangulata és lelkisége. Könnyen egymásra hangolódtunk és örömünkben megálmodtuk ezt a tábort. Ha úgy érzed, ott a helyed, várunk szeretettel!