Négy nap a nyárban a tahiti táncok és ritmusok jegyében.

Idén már hetedik alkalommal rendezzük meg táncos és dobos táborunkat! Az Angyalkert Birtok vadiúj táncos és táborozó tereit fogjuk tánccal és ritmussal megtölteni és felavatni ezzel a táborral.

A táborban 17 férőhely van ággyal, szobában. Alapvetően 4 ágyas szobák vannak és van egy kétágyas. Ezeket a jelentkezés sorrendjében adjuk majd ki, illetve a kétágyasra 10000 Ft felárral lehet jelentkezni. Ha elfogytak az ágyak és már csak sátras lehetőség lesz, jelezzük.

Árak:

  • Early Bird szobában: 95000 Ft
  • Early Bird sátorban: 82000 Ft
  • Teljes ár szobában: 110000 Ft
  • Teljes ár sátorban: 93000 Ft
    Az Early Bird jelentkezés határideje május 5, vasárnap.

A részvételi díj tartalmazza a szállást, napi két hideg és egy meleg étkezést csütörtök vacsorától vasárnap ebédig, a táncos, dobos és reggeli mobility és jóga programokat.
A jelentkezés 50%-os előleg befizetésével válik véglegessé, amit az alábbi linken keresztül tudtok megtenni:

Az alábbi linkeken keresztül tudjátok lefoglalni a helyeteket és befizetni az 50%-os előleget:

Visszajelzések korábbi táborainkból: 

“Mint minden tánctábor után, azzal a csurig töltődött életerővel tértem vissza a hétköznapokhoz, hogy bármire képes vagyok!”

“Ami nagyon tetszett és ez hoz ide minden évben, az a különleges energia és erő, ami mindig közelebb visz önmagam teljesebb megéléséhez. Az, hogy itt mindenki beleengedi magát a közösségbe, nyílik, ad, mutatja magát és ráhangolódik arra a hullámra, amit ti készítetek elő azzal, ahogy és amire készültök éppen . A tábori koreo, a zenék, az órák felépítése, feladatok…mind ad egy szép ívet az egésznek. Ahogy a koreo is összeáll a végére, vhogy a belsőnkben is lesz egy megérkezés vhova, ahova nem is tudtuk, hogy elindultunk, de jó tapasztalás megérkezni. Kicsit mint a gyöngyhalászat: tudod, hogy a búvárkodás jó. Lemész a víz alá, mert elmerülni szeretsz, de azt nem tudod mi vár ott és végül minden alkalommal más gyöngyöt találsz. Közben pedig csodás korallok mellett úszkálsz, szembejönnek érdekes halak, gyönyörködsz a körülötted levő színes világban, ahogy percről percre tárul fel minden kincsével együtt. Nekem ez most ilyen élmény volt, amiért hálás vagyok és dédelgetni fogom magamban sokáig.”

“Nekem a feltöltődést adta. Kiszakadást a napi világomból, elvonulást egy olyan térbe ahol van teremtő erő, közösségi energia, lélek és lelkek tánca, van játék és mégis komolyan vesszük, van tisztelet, megtartó erő, humor, öröm, gondoskodás, színek, ritmusok, ki lehet próbálni új dolgokat, kibontakoznak emberek és van egy nagyon jó dinamikája, lüktetése az egésznek, amire rá lehet csatlakozni. És nincs benne városi zaj,  hülyeség, leszívó dolgok, hanem színtiszta töltés, testnek, léleknek, energatikának egyaránt.”

“Minden évben rengeteget ad. Az elvonulást, kiszakadást önmagában is élvezném ilyen fantasztikus emberek között, a tánc igazán „csak” plusz 🙂 Szeretem, hogy sok idő van a programok között, van idő mély beszélgetésekre, ezek által is megesőrödve jövök el a táborból. Szeretem az izomlázat, a koreot, a színeket, a zenéket, az ételeket, az esti programokat.”

“Teljes kikapcsolódást és feltöltődést adott. A társaság fantasztikus volt és minden program, a koreo pedig egy külön élvezet volt. Felejthetetlen közösségi élményt ad mindig, hihetetlen, hogy ennyi ember együtt, és minden olyan olajozottan működik és csak emeljük egymás rezgését folyamatosan. Külön öröm volt minden vendég. A koreo megtanulásának menete, folyamata is annyira jól volt felépítve ismét. A koreo témája már önmagában jó kiindulópont volt, és az első elkeseredés után, akkor amikor úgy éltem meg, hogy nem megy, délutánra a szemléletváltással összeért és olyan szépnek éreztem magam végig ahogy táncoltuk.”