Nyári órák szabadban és online

Ismét elérkezett az egyik legkedvesebb időszakunk, amikor végre a szabadban táncolhatunk! Az online óráknak köszönhetően pedig szabadabban táncolhatunk nyáron is. Június közepétől augusztus végéig tánctermi óráink szünetelnek. Ezen a nyáron egy ,,mindenhogy nagyon megéri” bérlettel lepünk meg benneteket. Egész nyáron át tartó szabadtéri + online korlátlan bérlet vár Titeket.

NYÁRI KORLÁTLAN BÉRLET: 27.000,-FT -A LIGETES ÉS ONLINE ÓRÁKAT IS MAGÁBAN FOGLALJA

 

Órajegy: 4.500,- Ft/alkalom

Ha egy alkalomra szeretnél jönni, írj nekünk emailt és küldjük a belépési adatokat és a fizetési linket.

Nyári óráink vegyes szintűek, kezdőket, újrakezdőket, beugrókat is szívesen várunk. Ezeken az órákon nem tanulunk összefüggő koreográfiát, az alapmozdulatokat gyakoroljuk és izgalmas kombókkal fűszerezzük meg őket, a tahiti workout órákhoz hasonlítanak a legjobban. Jelszavak: erősítés, rövid,izgalmas kombók, napsütés, jó zenék.

Ha az év közben megszerzett lendületed, erőnléted nem szeretnéd veszni hagyni és kirobbanó formában maradnál, tarts velünk nyáron is! NYÁRI ÓRÁK A SZABADBAN Június 28 és augusztus 30 között szerda esténként a Városligetben várunk benneteket közös táncolásra. A szabadban való tánc olyan plusz energiákat ad, hogy tánc közben egyszer csak arra leszel figyelmes: még ötször ennyit is bírnál.

Az első alkalmat (2023.06.28.) ingyen kipróbálhatod!

 

Nyári órák online

Június 27 és augusztus 29 között tíz héten keresztül várunk benneteket kedd esténként online

óráinkon. Ahogy a szabadtéri órák, ezek a nyári zoom alkalmak sem épülnek egymásra. Ha a kedd esti időpont nem alkalmas, akkor sem maradsz le róla: elküldjük az óra felvételét. Vidd magaddal edzéseinket a nyaralásokra is!

Az első alkalmat (2023.06.27.) ingyen kipróbálhatod!

Nyári tábor

Az igazán vállalkozó kedvűek velünk tartanak a tahiti bootcamp-en június végén, ahol négy napot a tahiti táncok és dobok bűvöletében töltünk. Ha szeretnél csatlakozni, még van néhány helyünk, várunk szeretettel és sok sok sok tánccal. 

Workshopok

Ha lesz nyáron workshopunk, azokról Facebook oldalunkon, illetve hírlevelünkben értesítünk.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Tahiti Tánc FB oldal

 

Nyári órarend