Nyári órák szabadban és online

Ismét elérkezett az egyik legkedvesebb időszakunk, amikor végre a szabadban táncolhatunk! Az online óráknak köszönhetően pedig szabadabban táncolhatunk nyáron is. Június közepétől augusztus végéig tánctermi óráink szünetelnek. Ezen a nyáron egy ,,mindenhogy nagyon megéri” bérlettel lepünk meg benneteket. Egész nyáron át tartó szabadtéri + online korlátlan bérlet vár Titeket.

NYÁRI KORLÁTLAN BÉRLET: 27.000,-FT -A LIGETES ÉS ONLINE ÓRÁKAT IS MAGÁBAN FOGLALJA

 

Órajegy: 4.500,- Ft/alkalom

Ha egy alkalomra szeretnél jönni, írj nekünk emailt és küldjük a belépési adatokat és a fizetési linket.

Nyári óráink vegyes szintűek, kezdőket, újrakezdőket, beugrókat is szívesen várunk. Ezeken az órákon nem tanulunk összefüggő koreográfiát, az alapmozdulatokat gyakoroljuk és izgalmas kombókkal fűszerezzük meg őket, a tahiti workout órákhoz hasonlítanak a legjobban. Jelszavak: erősítés, rövid,izgalmas kombók, napsütés, jó zenék.

Ha az év közben megszerzett lendületed, erőnléted nem szeretnéd veszni hagyni és kirobbanó formában maradnál, tarts velünk nyáron is! NYÁRI ÓRÁK A SZABADBAN Június 28 és augusztus 30 között szerda esténként a Városligetben várunk benneteket közös táncolásra. A szabadban való tánc olyan plusz energiákat ad, hogy tánc közben egyszer csak arra leszel figyelmes: még ötször ennyit is bírnál.

Az első alkalmat (2023.06.28.) ingyen kipróbálhatod!

 

Nyári órák online

Június 27 és augusztus 29 között tíz héten keresztül várunk benneteket kedd esténként online

óráinkon. Ahogy a szabadtéri órák, ezek a nyári zoom alkalmak sem épülnek egymásra. Ha a kedd esti időpont nem alkalmas, akkor sem maradsz le róla: elküldjük az óra felvételét. Vidd magaddal edzéseinket a nyaralásokra is!

Az első alkalmat (2023.06.27.) ingyen kipróbálhatod!

Nyári tábor

Az igazán vállalkozó kedvűek velünk tartanak a tahiti bootcamp-en június végén, ahol négy napot a tahiti táncok és dobok bűvöletében töltünk. Ha szeretnél csatlakozni, még van néhány helyünk, várunk szeretettel és sok sok sok tánccal. 

Nyári workshopok és fellépések

A nyár folyamán különböző fesztiválokon, balatonparti eseményeken szinte minden héten találkozhattok velünk. Kövessétek FB oldalunkat, figyeljétek weboldalunkat és hírlevelünket a friss eseményekért.

  • Everness fesztivál, június 21-25 – workshop minden reggel 10:00-11:30
  • SUP Balatonfenyves szezonnyitó, június 24 – táncbemutató és workshop 13:00-15:00
  • Művészetek Völgye LEMangURIA Mozgásudvar, július 27 – A Természet éneke táncelőadás 14:00-15:00
  • Ozora Fesztivál The Pyramid, augusztus 5-6 – Dance with the elements workshop, tánc élő dobokkal mindkét nap 18:00-19.00

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Tahiti Tánc FB oldal

 

Nyári órarend