Őszi workshopjaink

Minden workshop szombat délelőtt 10:00-12.00 óráig, a Márai Sándor Művelődési Ház tánctermében van. Várunk kezdő és haladó táncosokat egyaránt.

Részvételi díj:

  • 9000 Ft/fő, vagy
  • 12000Ft/páros jegy, ha legalább egyikőtök még nem járt nálunk. (Itt az alkalom elhozni a barátnőt, aki már régóta kíváncsiskodik, mitől vagytok az utóbbi időben annyira mosolygósak, dögösek és szépek. 😉)
  • A Tahiti Tánc iskola bérleteseinek 4500 Ft/fő (ők 50%-os áron vehetnek részt rendszeres workshopjainkon.

Tánc workshop élő dobokkal – Október 14, Szombat

Szeretettel várunk ezen a workshopon, ha már régóta szemezel a tahiti tánccal és szeretnéd kipróbálni, kíváncsi vagy, neked való-e ez a mozgásforma, szeretnél megtudni többet egy izgalmas, egzotikus kultúráról, mozgásvilágról.

Illetve akkor is, ha rendszeresen jársz az órákra és alig várod, hogy élő dobok dübörgésére táncolhass. Vagy ha szeretnéd jobban megismerni a tradicionális tahiti ritmusokat és a hozzájuk illő mozdulatokat, hogy felhasználhasd a saját táncos repertoárodban.

A tahiti táncos előképzettség előny, de nem elvárás a workshopon. Az alapokkal fogunk dolgozni, lesz feladat kezdőknek és haladóknak egyaránt.

A workshopot vezeti: Végh Teodóra (tánc) és Lőrinczi Hunor (dobok)

Erő a táncban – November 11, Szombat

Ezen a workshopon a belső erőnk forrása, megtapasztalása és a táncban való kifejezése kerül fókuszba.
Három különböző hangulatú rövid dobszólóval merülünk majd el ezekben a témákban, melyek összefonódva egy színes kerek egészet alkotnak majd a workshop végére.

A workshopot vezeti: Horváth Zsuzsó

Tánc a körforgásban – December 9, Szombat

Az élet körforgásában nem árt néha lelassulni és kicsit kiszakadni a mindennapokból, eltávolodni a hétköznapi élethelyzetektől és elmerülni valami másban. Most ez a más a tánc lesz. A tánc segítségével fogjuk ünnepelni az életet, hálát adunk az évért és lezárjuk a magunk táncos módján.
A workshop keretében egy koreográfia részletet fogunk megtanulni és abban fogunk elmélyülni. Nem lesz hosszú, hogy ne a memorizálással röpüljön el a 2 óra, hanem a tánccal, azzal a tánccal, amiben az egész lényünk táncol és nem csak a testünk.
Kezdők/újak is jöhetnek nyugodtan, mindenkit várok szeretettel!

A workshopot vezeti: Angyal Szilvi