Hogyan tudsz csatlakozni programjainkoz?

Tánciskolánkban a tavaszi évad februárban indul, a hónap folyamán várunk újonnan érkezőket óráinkra. Ha ezután szeretnétek csatlakozni programjainkhoz vagy kipróbálni a táncot, a következő lehetőségeket ajánljuk:

Havi rendszerességű workshopjaink

Havonta egyszer, szombat délelőtt 10-12 között tartunk tematikus workshopot, ahol bele tudsz kóstolni a tahiti tánc világába. Bár ezek az alkalmak kicsit rendhagyóak, hiszen egy-egy témával dolgozunk mélyebben. Mégis nagyon jó betekintést nyújthat egy-egy ilyen alkalom az iskola hangulatába és ennek a táncnak a zenei és mozgásvilágába.

Részleteket workshopjainkról itt olvashatsz.

Online alapozó csomag

Ha érzed magadban a lendületet és az elköteleződést, hogy otthon is foglalkoznál a tánccal, akkor ezt az alaptanfolyamot neked találtuk ki. Öt 90 perces online táncóra felvételről, ahol részletesen megmutatjuk az alapmozdulatokat és az öt alkalom végére egy dobszóló koregráfia is a tiéd lesz. Saját ritmusban tudsz fejlődni, illetve egy-egy órát vagy órarészletet többször is visszanézhetsz.

Részleteket az alapozó csomagról itt olvashatsz.

Magánórák

Ha szeretnél egyéni órákon elsajátítani a táncos alapokat, tanáraink szívesen segítenek ebben is. Részletekért írj nekünk emailt az [email protected] címre.

Nyári órák a szabadban és online

Júliusban és augusztusban heti rendszerességgel tartunk táncórát a Városligetben és online is, ezek az órák kötetlenebbek, mint a rendszeres óráink, könnyebb mármikor bekapcsolódni, nem tanulunk összefüggő koreográfiát. Jelszavaink: nyár, mezitlábas tánc, edzés, jó zenék, jó társaság.

Tahiti bootcamp – négynapos nyári dobos-táncos tábor

Négy nap a nyárban a tahiti táncok és ritmusok jegyében július 4-től (csütörtök) július 7-ig (vasárnap). Idén már hetedik alkalommal rendezzük meg táncos és dobos táborunkat! Az Angyalkert birtok (Zsombó) vadiúj táncos és táborozó tereit fogjuk tánccal és ritmussal megtölteni és felavatni ezzel a táborral.
Részleteket a táborról itt olvashatsz

Tánc a természetben – tahiti aparima (lírai tánc) hétvége

Tartalmas hétvége augusztus végén (aug 24-25), amit Angyal Szilvi vezető tánctanár tart. Ebben a két napban elmerülünk az aparima világában olyan mélységben, ahogy máskor nincs rá lehetőség. Mindkét nap délelőtt és délután is lesz tánc, alkalmanként a táncok után beszélgetés, este tábortűz, reggel jóga és ami még belefér. Részleteket a táborról itt olvashatsz.

Ha biztos szeretnél lenni benne hogy elsőként értesülsz aktualitásainkról, az induló tanfolyamaink és egyéb programjaink előjelentkezéseiről: iratkozz fel hírlevelünkre! Reméljük hamarosan együtt táncolunk!