Táncolj velünk 2024-ben is!

Miután kipihentétek a jól megérdemelt évvégi ünneplést, várunk (vissza) benneteket januárban. Az alábbiakban felsoroljuk a lehetőségeket, ahol a 2024-es évet tánccal tudjátok kezdeni. Reméljük találtok kedvetekre valót és a 2024-es évet (is) a táncos fejlődés jegyében fogjuk tölteni. Ránk számíthatsz! 

JANUÁRI ONLINE KIHÍVÁS

Január 2 és 6 között, keddtől szombatig minden este 6-kor várunk Benneteket egy közös online villámgyakorlásra: fél órában bemelegítünk, erősítünk és nyújtunk, hogy újra hozzászoktassuk a táncos izmainkat a mozgás öröméhez. Azt reméljük, ha jól bemelegítünk, még januárban sem fogunk fázni. 

A kihívás részét képezi a Tahiti Nui, Moorea és a januári Tahiti Iti bérleteknek. Ha nincs táncos bérleted, de szeretnél részt venni a kihívásban, az alábbi linken tudsz jelentkezni: 

Táncold magad formába! – Januári ötnapos online kihívás – 12,000 FT

RENDSZERES ÓRÁK JANUÁR 8-TÓL

Az év első táncóráját január 8-án tartjuk, este 6 órától. Teodórával találkozhattok a már megszokott Menj mélyebbre órán. Az év első óráját élő dobok dübörgése teszi majd még ünnepibbé és energikusabbá. Tipp: ne hagyjátok ki! 

Ettől az alkalomtól kezdve minden óra a szokásos órarend szerint zajlik. Ha teljesen kezdőként szeretnél csatlakozni rendszeres táncóráinkhoz, ahhoz a februári kezdést ajánljuk. Erről bővebben írunk még lejjebb. 

Tahiti Tánc workshop élő dobokkal január 13-án

Ez az esemény igazi energiabomba, ami feltölt a borús januári napokban! Párosjeggyel is készültünk, hogyha ketten szeretnétek jönni, vagy egy barátnőt közös élménnyel terveztek meglepni. 

A workhopot vezetik: Végh Teodóra és Lőrinczi Hunor, a tánciskola alapítói és vezetői

Tahiti Tánc – Lírai tánc workshop február 3-án

Ez a workshop a januári energiabomba lírai párja. A tahiti tánc két fontos alappillére az erő és a lágyság. A januári workshopon az elsőt bontjuk ki, a februárin a másodikat. 

Szeretettel várunk, ha már régóta szemezel a tahiti tánccal és szeretnéd kipróbálni, kíváncsi vagy, neked való-e ez a mozgásforma, szeretnél megtudni többet egy izgalmas, egzotikus kultúráról, mozgásvilágról.

Ezen a workshopon a tahiti tánc lírai arcával ismerkedhetsz meg, az aparimával.

Ebben a líraibb műfajban az elegáns és lágy karmozdulatok és a lassan ringó csípők vannak a középpontban.

A tahiti táncos előképzettség előny, de nem elvárás a workshopon. Az alapokkal fogunk dolgozni, lesz feladat kezdőknek és haladóknak egyaránt.

A workshopot vezeti: Horváth Zsuzsó, vezető tánctanár

Indul a tavaszi félév február 1-től

Ha teljesen kezdőként szeretnél belevágni a táncba, részünkről semmi akadálya: február 1-től minden csoportban új koreográfiába kezdünk és a kezdő csoportban várjuk azokat, akik csak most kezdenek ismerkedni az első táncos lépésekkel. Ha nem vagy biztos benne, hogy ez a mozgásforma neked való-e, várunk ingyenes próbaóráinkon: 

Ingyes bemutató tahiti tánc óra a Máraiban

2024.02.07. szerda 18:00-19:20

Nem próbáltad még soha a tahiti táncot?

Gyere, itt az alkalom, nézd meg neked való-e ez a mozgásforma, a csendes óceáni szigetek nőies, életvidám és kirobbanóan energikus tánca.

🪘

Mit hozz magaddal? 👇

Köss a derekadra egy nagy kendőt (pareo, sarong), ha van. Ha nincs, rövidnadrág vagy szoknya is megfelel.

Bármilyen ruha jó, amiben kényelmesen tudsz mozogni.

Cipőre nincs szükség, mezítláb táncolunk. Felül sport top, atléta vagy bikini felső ajánlott. Ezen kívül érdemes előkészíteni egy üveg vizet hidratáláshoz és egy kisebb törölközőt.

A táncórán a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

Helyszín: Márai Sándor Művelődési Ház,

1013 Budapest, Krisztina tér 1.

Várunk szeretettel, dübörgő dobszólókkal és szuper zenékkel! ✨✨✨

Ingyenes bemutató tahiti tánc óra online

2024.02.06. kedd 18:00-19:30, Zoom

Ha az időpont nem megfelelő, akkor se add fel: elküldjük az óra felvételét emailben, ha regisztrálsz. 

Itt tudsz jelentkezni:

Várunk szeretettel, dübörgő dobszólókkal és szuper zenékkel! ✨✨✨

Reméljük a fenti lehetőségek meghozták a kedved a táncoláshoz és találtál olyat, amibe be tudsz kapcsolódni. Ha kérdésed van, vagy a fenti lehetőségek mellett mégis magánórát szeretnél, írj nekünk az [email protected] emailcímen. 

Kalandra fel!