Hogyan tudsz csatlakozni programjainkoz?

A következő táncos évad szeptembertől indul, már fogadjuk az előjelentkezéseket, amivel biztosíthatod a helyed tanfolyamainkon.

Ha már nyáron szeretnétek csatlakozni programjainkhoz vagy kipróbálni a táncot, a következő lehetőségeket ajánljuk:

Nyári órák a szabadban és online

Júliusban és augusztusban heti rendszerességgel tartunk táncórát a Városligetben és online is, ezek az órák kötetlenebbek, mint a rendszeres óráink, könnyebb bármikor bekapcsolódni, nem tanulunk összefüggő koreográfiát. Jelszavaink: nyár, mezitlábas tánc, edzés, jó zenék, jó társaság. 

Tahiti bootcamp – négynapos nyári dobos-táncos tábor

Négy nap a nyárban a tahiti táncok és ritmusok jegyében július 4-től (csütörtök) július 7-ig (vasárnap).  Idén már hetedik alkalommal rendezzük meg táncos és dobos táborunkat! Az Angyalkert birtok (Zsombó) vadiúj táncos és táborozó tereit fogjuk tánccal és ritmussal megtölteni és felavatni ezzel a táborral.
Részletek a táborról itt olvashatsz: https://tahititanc.hu/negy-nap-a-nyarban-a-tahiti-tancok-es-ritmusok-jegyeben-2/

Lírai tánc hétvége augusztusban

Tartalmas hétvége augusztus végén (aug 24-25), amit Angyal Szilvi vezető tánctanár tart. Ebben a két napban elmerülünk az aparima világában olyan mélységben, ahogy máskor nincs rá lehetőség. Mindkét nap délelőtt és délután is lesz tánc, alkalmanként a táncok után beszélgetés, este tábortűz, reggel jóga és ami még belefér. Részletek a táborról (férőhely, árak, részletes program) hamarosan.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2502222503297723?active_tab=about

Nyári fesztiválok, ahol táncolhatsz velünk

Yellow SUP Marine Szezonnyitó – Június 8
DAAD Gathering – Június 22
Everness Fesztivál – Június 25-Július 1
S.U.N. Fesztivál – Július 8-14
A Francia Intézet Utcabálja – Július 13
Everness Indián Nyár – Szeptember 14-15

Online csomagjaink

Online alapozó csomag

Ha érzed magadban a lendületet és az elköteleződést, hogy otthon is foglalkoznál a tánccal, akkor ezt az alaptanfolyamot neked találtuk ki. Öt 90 perces online táncóra felvételről, ahol részletesen megmutatjuk az alapmozdulatokat és az öt alkalom végére egy dobszóló koregráfia is a tiéd lesz. Saját ritmusban tudsz fejlődni, illetve egy-egy órát vagy órarészletet többször is visszanézhetsz. 

Részleteket az alapozó csomagról itt olvashatsz. https://tahititanc.hu/tahiti-tanc-alapok-online-oktatocsomag/
Ha már van táncos előképzettséged, ajánljuk online workout és koreográfia csomagjainkat is

Magánórák

Ha szeretnél egyéni órákon elsajátítani a táncos alapokat, vagy már meglévő tudásod tökéletesíteni, akár koreográfiát tanulni vagy az előadásmódodat fejleszteni, tanáraink szívesen segítenek ebben személyesen és online is. Részletekért írj nekünk emailt az [email protected] címre.

Ha biztos szeretnél lenni benne hogy elsőként értesülsz aktualitásainkról, az induló tanfolyamaink és egyéb programjaink előjelentkezéseiről: iratkozz fel hírlevelünkre! Reméljük hamarosan együtt táncolunk!