Táncórák szeptembertől

Mi már nagyon várjuk a szeptemberi kezdés!, Hiába közeleg a nyár vége, minket nem a szürke hétköznapok, hanem a táncórák várnak az őszben, úgyhogy van minek örülni. 

Szeptember 5, kedd – Ingyenes Online Bemutató Táncóra

Az évad első online táncórája is ingyenes lesz! Kedden este 6-tól várunk benneteket Zoomon, illetve felvételről utólag is el tudjátok végezni az órát. Itt tudtok az órára regisztrálni. 

Szeptember 6, szerda – Ingyenes Bemutató Táncóra a Máraiban

Az évad első táncórája ingyenes lesz, hogy minél többen ki tudjátok próbálni, nektek való-e ez a mozgásforma. Este 6-kor kezdünk a MáraiKult-ban. Itt tudtok az órára regisztrálni. 

Bárleteink: Tahiti Nui, Tahiti Iti és Moorea 

Idén bérlet konstrukcióinkon és árainkon nem változtattunk, és a lelkesedésünkön sem! Várunk benneteket élőben és online is szeptembertől. 

Részleteket a bérletekről itt, az óráinkról itt  olvashattok. 

Honnan jönnek a bérleteink nevei? 

Tahiti Nui annyit jelent, Nagy Tahiti. Ez Tahiti szigetének északi része, ahol a főváros is található. Tahiti Iti, vagyis Kis Tahiti egy apró félsziget, ami délkeleti irányból csatlakozik a nagytesóhoz. Vadregényes hely, bizonyos részeit csak hajóról lehet megközelíteni. Moorea egy kis paradicsomi sziget Tahiti szomszédságában. Festői, könnyed, vidékies, barátságos hely.

Aki nálunk a Tahiti Nuit választja, az mindent visz. Ár-érték arányban ez a legjobb ajánlatunk, nagyra értékeljük az elköteleződést. Erre szükség is van ehhez a tánchoz, hiszen nem könnyű műfaj. Kitartó és heti többszöri gyakorlással lehet gyorsan fejlődni.

Tahiti Iti Tahiti Nui kistestvére. Ugyanúgy mindent megkapnak azok, akiknek ilyen bérletük van, csak kisebb lépésekben. 


Moorea az unokatesó, Tahiti kiránduló szigete, ahova a helyiek is feltöltődni, kikapcsolódni járnak. Heti egyszeri rendszeres tácórával, amit a Moorea bérlet biztosít, te is pont ezt kaphatod a tahiti tánctól.  

Új: Tahiti Tánc most már Pilisvörösváron is!

2023 Szeptembertől csütörtökönként 19 órától tahiti táncórák indulnak Pilisvörösváron a Jövő Menő stúdióban. Ezen az órán tahiti ritmusokra tanuljuk az alaplépéseket, csípő és karmozdulatokat mini koreókra összefűzve. Csatlakozni bármikor lehet. Az órát Batizi Tímea tartja. Érdeklődés és jelentkezés: [email protected] vagy tel: +36 30 433 5118. Az órák a budapesti bérlettől függetlenül látogathatók. 

Sok sok szeretettel és nagy lelkesedéssel várunk benneteket idén is. Új koncepcióval, szuper koreográfiákkal, kulturális háttérinfókkal, kiegészítő órákkal és erősítő gyakorlatokkal készülünk. Szeptemberben találkozunk!