Táncórák szeptembertől

Mi már nagyon várjuk a szeptemberi kezdést, hiába vége a nyárnak, minket nem a hétköznapok, hanem a rendszeres táncórák várnak az őszben úgyhogy megint van mit ünnepelni.

Augusztus 28, vasárnap – Tahiti Tribal Dance

Fergeteges dobos-táncos évadnyitó workhop, show és buli. Részletek hamarosan a Facebook oldalunkon és hírlevélben érkeznek. 

 

Szeptember 3, szombat – Pozsonyi Piknik

A Pozsonyi Pikniken is találkozhatsz velünk, pesti helyszínünk, a Healing Home standjánál várunk Benneteket. 

 

Szeptember 5, hétfő – Ingyenes Tahiti Bemutató Óra

Az évad első táncórája ingyenes lesz, hogy minél többen ki tudjátok próbálni a tahiti táncot. Este 6-kor kezdünk a MáraiKult-ban. További részletek hamarosan érkeznek majd a Facebookon és hírlevélben. 

 

Átalakítottuk az órarendünk és a bérleteinket, szeretnénk minél izgalmasabb és változatosabb kihívások elé állítani titeket. Nem titkolt célunk elhalmozni fejlődési lehetőségekkel azokat, akik elkötelezettek a tánctudásuk iránt. 

 

Honnan jönnek a bérleteink nevei? Tahiti Nui annyit jelent, Nagy Tahiti. Ez Tahiti szigetének északi része, ahol a főváros is található. Tahiti Iti, vagyis Kis Tahiti egy apró félsziget, ami délkeleti irányból csatlakozik a nagytesóhoz. Vadregényes hely, bizonyos részeit csak hajóról lehet megközelíteni. Moorea egy kis paradicsomi sziget Tahiti szomszédságában. Festői, könnyed, vidékies, barátságos hely.
Aki nálunk a Tahiti Nuit választja, az mindent visz. Ár-érték arányban ez a legjobb ajánlatunk, nagyra értékeljük az elköteleződést. Erre szükség is van ehhez a tánchoz, hiszen nem könnyű műfaj. Kitartó és heti többszöri gyakorlással lehet gyorsan fejlődni.
Tahiti Iti Tahiti Nui kistestvére. Ugyanúgy mindent megkapnak azok, akiknek ilyen bérletük van, csak kisebb lépésekben.
Moorea az unokatesó, Tahiti kiránduló szigete, ahova a helyiek is feltöltődni, kikapcsolódni járnak. Heti egyszeri gyakorlással te is pont ezt kaphatod a tahiti tánctól.  

 

További részleteket a bérletekről itt, az óráinkról itt  olvashattok.

Sok sok szeretettel és nagy lelkesedéssel várunk benneteket idén is. Új koncepcióval, szuper koreográfiákkal, történetekkel, kiegészítő órákkal és erősítő gyakorlatokkal készülünk. Augusztus 28-án, de legkésőbb szeptemberben találkozunk!