Workshopjaink a tavaszi évadban

Hétvégi workshopjaink vegyes szintűek, kezdő és haladó táncosok számára is készülünk kihívásokkal, gyakorlatokkal, táncos feladatokkal.

Minden workshop szombat délelőtt 10:00-12.00 óráig, a Márai Sándor Művelődési Ház (Budapest 1013, Krisztina tér 1) tánctermében van. A tavaszi hónapokban a következő napokkal tervezünk:

  • Március 2 – Érzelmek kifejezése a táncban, Horváth Zsuzsóval
  • Április 6 – Dobszóló koreográfia workshop – Otea Whack, Angyal Szilvivel
  • Május 4 – Önfeledtség a táncban, Angyal Szilvivel

Részvételi díj:

  • 12.000 Ft/fő, vagy
  • 15.000Ft/páros jegy, ha legalább egyikőtök még nem járt nálunk.
  • A Tahiti Tánc iskola Tahiti Nui és Tahiti Iti bérleteseinek 6.000 Ft/fő (ők 50%-os áron vehetnek részt rendszeres workshopjainkon, kérjük e-mailben jelentkezzetek!)

Részletek a workshopokról:

Tahiti Tánc – Érzelmek kifejezése a táncban

2024. március 2, szombat 10:00-12:00
A tánc nem csak mozdulatok sorozata, hanem kifejező eszköz is az érzelmek átadására és megjelenítésére. Tánc közben teljes valónk, jelenlegi állapotunk, érzéseink sokasága mind megmutatkozik.
A workshopon ezek finomításán fogunk dolgozni, hogy egyre tudatosabbá válhass az érzelmek felismerésében, kifejezésében és áramoltatásában a táncon keresztül.
Lehetőséged lesz kipróbálni különböző eszközöket és technikákat, amelyek segítségével fejlesztheted kifejezőkészséged és áradóbbá válhat a táncod. Megtapasztalhatod, hogy a felszínre hozott érzések hogyan töltik meg élettel a tekinteted és a mozdulataidat.

A workshopot vezeti: Horváth Zsuzsó, vezető tánctanár
A tahiti táncos előképzettség előnyt jelenthet, de nem feltétele a workshopon való részvételnek.

Dobszóló koreográfia workshop – Otea Whack

2024.04.06. szombat 10:00-12:00

Zene: Sefa: Whack
Koreográfia: Leolani Gallardo

Ebben a két órában lehetőségetek lesz megtanulni egy teljes koreográfiát! A zene rövid (másfél perc), dinamikus, változatos, a koreográfia pörgős és elsajátítható ennyi idő alatt.

A történet a csendes óceáni navigátorok útkeresését mutatja be, amit párhuzamba állíthatunk saját belső útkeresésünkkel. A polinéz hajósokat két fő gondolat vezette sikerre az óceánon: az első az erős hit önmagukban, a második a megfigyelés fontossága. Mindent szemmel tartottak, és mindenből tanultak. A tánc által lehetőségünk van megfigyelni saját működésünket, kapcsolódni önmagunkhoz, hozzáférni a saját belső tudásunkhoz aminek segítségével mi is sikerrel navigálhatunk életünk óceánján.

A workshopot vezeti: Angyal Szilvia, a tánciskola vezető tánctanára

A tahiti táncos előképzettség előnyt jelenthet, de nem feltétele a workshopon való részvételnek.

ANYÁK NAPI WORKSHOP

2024 május 4, szombat 10:00-12:00, Márai Kult

Ha kérdésetek van, az [email protected] emailcímen tudjátok felvenni a kapcsolatot velünk. Várunk Benneteket szeretettel!